ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Διαγωνισμός ΑRTEMIS 2024 - Δώρο iPhone 15!     Περισσότερα
Toggle Bar

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα εκπαιδευτήρια μας:
1. Tηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας υγιεινής,
2. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε καθημερινά όλους τους χώρους μας και τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τους μαθητές,
3. Ακολουθούμε απαρέγκλιτα όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων (Υπουργεία Παιδείας & Υγείας, Ε.Ο.Δ.Υ).

Επίσης, τα εκπαιδευτήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ / AFTER SCHOOL προβαίνουν σε εξειδικευμένη απολύμανση κάθε χώρου μαθημάτων και κοινόχρηστων χώρων ως προληπτικό μέτρο υγιεινής.
Η απολύμανση εξασφαλίζει την καταπολέμηση παθογόνων μικροοργανισμών (βακτήρια, μύκητες, ιοί) σε ποσοστό 100%. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ (Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων) παρέχοντας μας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Επίσης, με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού (COVID-19), σας ενημερώνουμε ότι καθημερινά στα φροντιστήριά μας, προτρέπουμε τους μαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό να πλένουν συχνά και σχολαστικά τα χέρια τους με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα, να αποφεύγουν να αγγίζουν με τα χέρια, τη μύτη, το στόμα και τα μάτια τους.

Όταν βήχουν ή να καλύπτουν το στόμα και τη μύτη τους με τον αγκώνα ή ένα χαρτομάντιλο και να πλένουν αμέσως μετά τα χέρια τους. Να απορρίπτουν το χαρτομάντιλο, αμέσως μετά τη χρήση, σε κλειστό κάδο τον οποίο διαθέτουμε στους χώρους μας.

Προτρέπουμε τους μαθητές και το προσωπικό μας να αποφεύγουν τις κοντινές επαφές, όταν παρουσιάζουν συμπτώματα κρυολογήματος (όπως βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο) ή με άτομα που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα και ιδιαίτερα με ηλικιωμένους ή άτομα με χρόνια νόσο.

Καθημερινά, αερίζουμε σχολαστικά και συστηματικά όλες τις αίθουσες και τους χώρους μας από το πρωί, πριν την έναρξη των μαθημάτων και καθαρίζουμε με ειδικά απολυμαντικά (χλωρίνη, οινόπνευμα) στις τουαλέτες και στους χώρους που βρίσκονται οι μαθητές μας.

Παράλληλα, γίνεται καθαρισμός των λείων επιφανειών που χρησιμοποιούνται συχνά (π.χ. τραπέζια διδασκαλίας, θρανία κλπ, καθώς και πόμολα, χερούλια, κουπαστή από σκάλες ή κιγκλίδωμα, βρύσες κλπ) με κοινά καθαριστικά, δηλαδή υγρό σαπούνι και νερό, ή διάλυμα οικιακής χλωρίνης 10% ή αλκοολούχο αντισηπτικό. Οι εργασίες καθαρισμού γίνονται από εξειδικευμένα συνεργεία με χρήση γαντιών και στολή εργασίας και τα γάντια, μετά τη χρήση, απορρίπτονται.

Τέλος, στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ έχουμε ήδη εφοδιαστεί με αλκοολούχα διαλύματα και έχουμε επαρκή αποθέματα σε χαρτοπετσέτες με αλκοόλη και υγρά μαντιλάκια για χρήση των μαθητών μας.

Αγαπητοί γονείς ,υπομονή, ψυχραιμία και τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ.

Σε περίπτωση έξαρσης της ασθένειας είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε την εκπαίδευση όλων των μαθητών μας με διαδικτυακά μαθήματα.
Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας!

Θεόδωρος Καλαϊτζίδης
Μαθηματικός
Πρόεδρος Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – AFTER SCHOOL

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

  • Τα νέα της εκπαίδευσης +

    Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

    Λεπτομέρειες...

  • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

    Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

    Λεπτομέρειες...

  • Βάσεις Εισαγωγής +

    Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

    Λεπτομέρειες...

  • Υπολογισμός Μορίων +

    Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

    Λεπτομέρειες...

  • 1
  • 2
  • Διαγωνίσματα
  • Πρότυπα
  • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση