Διαδικτυακή Εκπαίδευση - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,

Για όλους εμάς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η ασφάλεια των μαθητών μας και των εργαζομένων μας είναι ύψιστη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ενθαρρύνουμε ενεργά την εθνική προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας #ΜένουμεΣπίτι, συμμετέχοντας με κάθε τρόπο στα μέτρα επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 στη χώρα μας.

Εμείς, όντας γονείς και εκπαιδευτικοί, παροτρύνουμε τους μικρούς και μεγάλους μαθητές μας να μείνουν σπίτι για να είναι υγιείς και ασφαλείς, αλλά παράλληλα τους συμβουλεύουμε να συνεχίσουν να μαθαίνουν μαζί μας (φυσικά εξ αποστάσεως για τη συγκεκριμένη περίοδο), υποστηρίζοντας τους πανελλαδικά με ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό όλων των τάξεων και των μαθημάτων, με χιλιάδες ασκήσεις, διαγωνίσματα, βιντεομαθήματα, ηλεκτρονικά βιβλία – σχολικά βοηθήματα, πλατφόρμες e-learning, e-μαθητής, e-καθηγητής κλπ!

Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, παρέχεται στο σύνολο των μαθητών μας μέσω εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας, υποβοηθούμενης από τα αρτιότερα εποπτικά και εκπαιδευτικά μέσα, όπως διαδραστικούς πίνακες – smart boards αφής, ηλεκτρονικές γραφίδες, βιντεοπροβολείς κλπ.

Ενημερωθείτε για το Χρυσό Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης που κέρδισε ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Οι νέες τεχνολογίες δίνουν δυναμικά πλέον το παρόν στη ζωή μας σήμερα και προαναγγέλλουν το στίγμα τους για την επόμενη ημέρα, μετά την εξομάλυνση της παρούσας κατάστασης της πανδημίας.

Όταν περάσουν αυτές οι δύσκολες για όλους μας ημέρες, καθηγητές και μαθητές, θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους από κοντά πλέον, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί κενά στην εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία συνεχίζεται κανονικά.

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, αγαπητοί Μαθητές,

Ξέρουμε ότι ανησυχείτε, όπως όλοι μας, για την εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού. Θέλουμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι εμείς είμαστε εδώ για εσάς, (διευθυντές σπουδών, καθηγητές, δάσκαλοι, γραμματείς και εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων), έχοντας ως προτεραιότητα και ηθική μας υποχρέωση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εσάς και τα παιδιά σας και να σταθούμε δίπλα σας και στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα, όλοι μαζί! Γι’ αυτό τον λόγο, χρειαζόμαστε και την δική σας βοήθεια. Άλλωστε η προσπάθεια και η ευθύνη ανήκει σε όλους μας, είναι συλλογική.

Εκεί που είσαι, με αυτά που έχεις, κάνε ότι μπορείς... Κάνε το καλύτερο!

#ΜένουμεΣπίτι                                                                                             

#Μένουμε ΔΙΑΚΡΟteamA & Μαθαίνουμε Μαζί !!!

 

Το φροντιστήριο μου

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2