Ηράκλειο Παλαιό - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Παλαιό Ηράκλειο

Λεωφόρος Πλαπούτα 48
Ταχ. Κώδικας 141 22
Τηλ. 2160020808
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ βρίσκεται στην καρδιά της οικιστικής περιοχής του Παλαιού Ηρακλείου, επί της Λεωφόρου Πλαπούτα 48 στον 2ο όροφο. σε ένα σύγχρονο εμπορικό κτίριο υψηλών προδιαγραφών, με άμεση πρόσβαση σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, επιχειρήσεις εστίασης (καφέ, τροφίμων κλπ) και εμπορικών καταστημάτων.

Στο κέντρο μας έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό παιδαγωγικό περιβάλλον, με χώρους μοντέρνους, σύγχρονους και λειτουργικούς, υψηλής αισθητικής, με φωτεινά, χαρούμενα χρώματα και ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα. Όλα αυτά δρουν ευεργετικά στην ψυχολογία των παιδιών, τους φτιάχνουν τη διάθεση και τα προδιαθέτουν ευχάριστα για το διάβασμα. Το φροντιστήριο διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας μαθητών, αίθουσα μελέτης AFTER SCHOOL, αίθουσα εξάσκησης και αίθουσα πολυμέσων και νέων τεχνολογιών, γραμματεία, γραφείο διεύθυνσης και άνετους κοινόχρηστους χώρους για τον προαυλισμό των μαθητών.

 

Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. κέντρου: 169961703000