Καλλιθέα Κέντρο - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Καλλιθέα Κέντρο

Δαβάκη και Γρυπάρη 149 (επί της Πλατείας Δαβάκη)
Ταχ. Κώδικας 176 72
Τηλ. 2109525751
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και Κέντρο Μελέτης AFTER SCHOOL στο κέντρο της Καλλιθέας βρίσκεται επί της Πλατείας Δαβάκη, (στο γνωστό Μέγαρο Δαβάκη), στη συμβολή των οδών Δαβάκη και Γρυπάρη 149 στον 3ο όροφο.
 
Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην Πλατεία Δαβάκη είναι τοποθετημένο στο εμπορικό κέντρο της περιοχής, (δίπλα στο super market ΑΒ Βασιλόπουλος και πάνω ακριβώς από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας) και έχει άμεση πρόσβαση σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, επιχειρήσεις εστίασης (καφέ, τροφίμων κλπ) και πλήθος εμπορικών καταστημάτων. Στο κέντρο μας έχουμε φροντίσει να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο παιδαγωγικό περιβάλλον, με χώρους μοντέρνους, σύγχρονους και λειτουργικούς, υψηλής αισθητικής με φωτεινά, χαρούμενα χρώματα και ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα. Όλα αυτά δρουν ευεργετικά στην ψυχολογία των παιδιών, τους φτιάχνουν τη διάθεση και τα προδιαθέτουν ευχάριστα για το διάβασμα. Το φροντιστήριο διαθέτει 8 αίθουσες διδασκαλίας μαθητών, αίθουσα AFTER SCHOOL, εργαστήριο μελέτης, αίθουσα εξάσκησης και αίθουσα πολυμέσων και νέων τεχνολογιών, γραμματεία, γραφείο διεύθυνσης και άνετους κοινόχρηστους χώρους για τον προαυλισμό των μαθητών.

 

Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. κέντρου: 169911803000