Οι προσφορές μας - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα, με περισσότερα από 81 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία, 9.587 μαθητές, 813 καθηγητές και με εκατοντάδες επιτυχόντες σε ανώτερες και ανώτατες πανεπιστημιακές σχολές, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες, προχώρησαν στις παρακάτω προσφορές:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΕΝΟΣ (1) ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ επικροτούν πάντα την προσπάθεια των μαθητών, γι αυτό το λόγο, πέρα από βραβεύσεις και διακρίσεις ακαδημαϊκού χαρακτήρα προχώρησαν στο να προσφέρουν υποτροφία τα δίδακτρα ενός (1) μήνα για τους αριστούχους μαθητές!

Η προφορά ισχύει για μαθητές που προήχθησαν στην Α΄ και τη Β΄ Λυκείου με βαθμολογία 18 και άνω.

ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Προσφέρουν σε όλους τους άνεργους γονείς ειδικές προνομιακές τιμές σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου, Λυκείου και σχολικής μελέτης για μαθητές Δημοτικού. Η έκπτωση αυτή θα παρέχεται στους γονείς των μαθητών καθ' όλη τη διάρκεια του έτους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους σε ισχύ.

ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Προσφέρουν 10% έκπτωση στους μαθητές που οι γονείς τους είναι εκπαιδευτικοί.

ΑΔΕΡΦΙΑ – ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Δίπλα πάντα στην οικογένεια προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 50% στα αδέρφια, στις τρίτεκνες και στις πολύτεκνες οικογένειες.

Το ποσοστό της έκπτωσης διαφοροποιείται με την επιλογής του προγράμματος που ταιριάζει σε κάθε μαθητή ανάλογα με τις ανάγκες του.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΙΛΩΝ

Συνεχίζουμε την προσφορά επιπλέον εκπτώσεων σε όλους τους μαθητές μέσω της επιτυχημένης σύστασης συγγενών, φίλων και γνωστών που θα γραφτούν στα φροντιστήρια μας. Για κάθε εγγραφή θα παρέχονται στον μαθητή μας ως έκπτωση τα δίδακτρα μισού μήνα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Αποτελεί κοινή παραδοχή πως οι συνεχείς αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα και η κλιμακούμενη επιδείνωση της αγοράς εργασίας, έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση ασάφειας και σύγχυσης στους μαθητές, αναφορικά με τις εκπαιδευτικές επιλογές και το εργασιακό τους μέλλον. Αναμφίβολα, η επιτυχής επαγγελματική αποκατάσταση των νέων συνδέεται άμεσα με την ορθή ενημέρωση και την εύστοχη επιλογή εκπαιδευτικών διεξόδων. Κρίνεται, συνεπώς, αναπόδραστη η ανάγκη για παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας από εξειδικευμένους και έμπειρους φορείς.

Για αυτό, ο Όμιλος φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης συνεργάζεται με την καταξιωμένη στη χώρα μας εταιρεία Συμβούλων εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας EMPLOY, παρέχοντάς σας πολύτιμες συμβουλές και εξειδικευμένες απαντήσεις για όσα αφορούν το μέλλον των παιδιών σας.

Παρέχουμε στους μαθητές μας το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού σε προνομιακές τιμές.

Σε περίπτωση εγγραφής σε ένα από τα προγράμματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ.

Διευκρινήσεις

1. Οι ειδικές προνομιακές τιμές ισχύουν για διαθέσιμες θέσεις φοίτησης σε ήδη υπάρχοντα τμήματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με μέσο όρο αριθμού ατόμων, 6 άτομα ανά τμήμα.

2. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δικαιούται και άλλες κατηγορίες εκπτώσεων από την οικογένειά του, (πολυτέκνων, εκπαιδευτικών, αριστούχων κλπ), τότε θα ισχύσει η μεγαλύτερη έκπτωση για τον δικαιούχο και όχι όλες μαζί αθροιστικά.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 882 επισκέπτες και κανένα μέλος