Τα φετινά Χριστούγεννα σας περιμένουμε να τα γιορτάσουμε μαζί!

Σας προσκαλούμε το Σάββατο στις 17 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στο ACRO live Club.

Το Acro club είναι ένας ιστορικός χώρος στο Γκάζι και στην Ιερά Οδό 7 - 11, ο οποίος ανακαινίστηκε πρόσφατα και εκσυγχρονίστηκε πλήρως, ώστε να μετατραπεί σε live club.  Συνδυάζει απόλυτα την μουσική σκηνή με το clubbing, σε ένα εγχείρημα που κρίνεται πετυχημένο. 

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας το λεγόμενο live clubbing, όπου τραγουδιστές και τραγουδίστριες εμφανίζονται στα μεγαλύτερα clubs της χώρας. Το Acro club είναι ένας χώρος μεγάλος και ζεστός, με τον θαμώνα να αισθάνεται σαν το σπίτι του. Η εξυπηρέτηση είναι άψογη και ο ήχος καθαρός, ενώ η διασκέδαση κρατά μέχρι το πρωί, συνδυάζοντας τόσο τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, όσο και τις μουσικές επιλογές των dj’s.

Οι περισσότεροι θυμούνται ότι στο Acro έχουν φιλοξενηθεί ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Ελένη Βιτάλη και ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ στο συγκεκριμένο χώρο έχουν γίνει και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Αμέσως μετά την ανακαίνιση και μετατροπή του σε live club, έκλεισε συνεργασία με τον νεαρό Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος θα βρίσκεται και τον χειμώνα 2016 - 2017 εκεί μαζί με την μπάντα του, σε μια μουσική πανδαισία που δεν πρέπει να χάσετε!

 

 

Attachments:
Download this file (afisa.jpg)afisa.jpg[ ]1029 kB