1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΠ 2022 - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Διαγωνισμός ΑRTEMIS 2024 - Δώρο iPhone 15!     Περισσότερα
Toggle Bar

Η 1η  Πανελλαδική Ημερίδα Ενημέρωσης για το σχολικό έτος 2022 - 2023 - Δείτε εδώ το video.

 

Η επιλογή σπουδών είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι έφηβοι/ες και η αναζήτηση αυτή αρχίζει ήδη από την τελευταία τάξη του γυμνασίου για να ολοκληρωθεί στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Βασικοί πυλώνες επιτυχίας στις εξετάσεις και στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας τους είναι η θετική ψυχολογία, η σωστή διατροφή και η έγκυρη και στοχευμένη πληροφόρηση.

Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για να προετοιμάσει έγκαιρα και έγκριτα μαθητές/τριες και γονείς, διοργανώνει την πρώτη διαδικτυακή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τη νέα σχολική χρονιά σε συνεργασία με την διακεκριμένη και ηγετική στον κλάδο της επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος, Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας και στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης η κα Αιμιλία Αξιωτίδου, Οικογενειακή-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια & Ψυχοπαιδαγωγός, καθώς και η Δρ Κομνηνού Δέσποινα, Ιατρός, Διδάκτωρ Βασικής Παθολογίας με Ειδίκευση στην Διατροφή στο New York Medical College.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει δυο σύντομες εισηγήσεις αναφορικά με το πως μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος μας μεγιστοποιώντας τις μαθησιακές επιδόσεις μας και ποια πρέπει να είναι η διατροφή μας ειδικά σε περιόδους έντονης μελέτης. Στη συνέχεια, θα εστιάσουμε στα σημαντικά δεδομένα που αφορούν στο Σύστημα και τις φετινές Πανελλαδικές αλλα και τις επαγγελματικές διεξόδους και καινοτόμες εξειδικεύσεις που προσφέρονται από διάφορους τομείς και κλάδους. Έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες μελέτες για τη διεπιστημονικότητα και την εξέλιξη των επαγγελμάτων, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος θα βοηθήσει τους/τις μαθητές/τριες να αντιληφθούν την μελλοντική αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες που μπορούν να συνδυάσουν μέσα από τα προγράμματα σπουδών.

Στο τέλος θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για συζήτηση και επίλυση αποριών.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 18:30 και είναι το πρώτο Πανελλαδικά που διοργανώνεται στην αρχή της σχολική χρονιάς.

 

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο, κάνετε την εγγραφή σας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://employedu.clickmeeting.com/omilos-diakrotima-25-9-2022 και αναμένετε το email επιβεβαίωσης με το link-ηλεκτρονικό σύνδεσμο (JOIN NOW) για να συνδεθείτε την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα.

Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον σας!

 

 

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

  • Τα νέα της εκπαίδευσης +

    Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

    Λεπτομέρειες...

  • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

    Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

    Λεπτομέρειες...

  • Βάσεις Εισαγωγής +

    Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

    Λεπτομέρειες...

  • Υπολογισμός Μορίων +

    Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

    Λεπτομέρειες...

  • 1
  • 2
  • Διαγωνίσματα
  • Πρότυπα
  • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση