Προσφέρουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης επαναληπτικών μαθημάτων για τις εξετάσεις του σχολείου, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 4133810.

Μόλις οι μαθητές παραλάβουν το πρόγραμμα των σχολικών εξετάσεων πρέπει να μας ενημερώσουν άμεσα για τις ημέρες, τις ώρες και τα μαθήματα που γράφουν ώστε να δημιουργήσουμε μαζί τους το κατάλληλο πρόγραμμα μαθημάτων που θα τους βοηθήσει στις εξετάσεις τους.

Σε αυτά τα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα να γίνει επανάληψη της ύλης, εστιάζοντας στα «sos» σημεία που απαιτούνται για τη σωστή προετοιμασία των εξετάσεων. Όποιες απορίες ή κενά υπάρχουν μπορούν να λυθούν ή να καλυφθούν και σε επιπλέον χρόνο εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών μαθημάτων αφορά περίπου ένα 2ωρο προετοιμασίας πριν το εξεταζόμενο μάθημα και σε υπάρχοντα τμήματα.

Φέρε μας τους φίλους σου και δημιούργησε το δικό σου τμήμα προετοιμασίας για τις σχολικές εξετάσεις.

Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον!

Οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.

Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι να προσφέρουν σε όλους τους μαθητές πάντα την καλύτερη εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ποιότητα.                                                                 

 

Σύντομα θα διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και θα γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.