Διαδικτυακό φροντιστήριο ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar

Δημοσθένης Παλαιολόγος/Νέος Διευθυντής στο Diakrotima at Home

Δελτίο Τύπου

Από 26/04/2021, ο κύριος Δημοσθένης Παλαιολόγος αναλαμβάνει και επίσημα πια τη διεύθυνση του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Ο κύριος Παλαιολόγος είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω σε θέματα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε τομείς Ανάπτυξης και Διοίκησης μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιριών, ενώ από το 2018 ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον τομέα της Εκπαίδευσης με πολύ μεγάλη εμπειρία στην διεύθυνση, ανάπτυξη, οργάνωση και λειτουργία του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου του Ομίλου Πουκαμισάς.

Όλοι εμείς, η διοίκηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οι καθηγητές, οι διευθυντές σπουδών, τα ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη μας από όλη την Ελλάδα, τoν καλωσορίζουμε στην εκπαιδευτική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του εκπαιδευτικά καθήκοντα!

Το Διαδικτυακό Φροντιστήριο του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@Home, είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία φροντιστηριακής υποστήριξης και ενίσχυσης μαθημάτων για παιδιά και εφήβους. Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Απόφοιτους και παρέχεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που δεν υπάρχουν προς το παρόν φυσικά Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, (χωριά, πόλεις, νησιά, σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές) καθώς και σε μαθητές που έχουν κινητικά προβλήματα ή δυσκολία μετακίνησης λόγω του τόπου κατοικίας τους.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η (πραγματικά) μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 8 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και το Χρυσό Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης 2019, μια κορυφαία διάκριση που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στη Διαδικτυακή Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Αριστείων Εκπαίδευσης Ελλάδος (EDUCATION LEADERS AWARDS).

✅Πληροφορίες & Εγγραφές για τα Διαδικτυακά Μαθήματα: www.diakrotima.gr/centers/athome

✅Εναλλακτικά καλέστε στο 2110125878

#diakrotima #diakrotima@home #diadiktiakimathisi #frontistiriadiakrotima #e-learning #diadiktiako #diadiktiakofrontistirio #diadiktiakofrontistiriodiakrotima #diadiktiakofrontistirio #diadiktiakiekpaideusi #frontistiria #frontistiriame #elearning #koryfaiofrontistirio #frontistirapityxion #takalyterafrontistiriatispolis #frontistiriaseolitinellada #panelladikes2021

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση