Δημόσια Ανακοίνωση - Ενημέρωση - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar

Προς τους γονείς - σπουδαστές και μαθητές του Ηρακλείου Κρήτης

Ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, η Νο 1 αλυσίδα φροντιστηρίων στην Ελλάδα σήμερα, με 127 εκπαιδευτήρια σε λειτουργία, 780 καθηγητές και περίπου 9.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση, έρχεται τώρα κοντά σας και εγκαινιάζει το νέο του εκπαιδευτήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στην καρδιά του Ηρακλείου Κρήτης!

Το νέο μας φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα λειτουργήσει σύντομα στο κέντρο της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, σε ένα υπερσύγχρονο, μοντέρνο και ριζικά ανακαινισμένο χώρο, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κνωσού 227 και Γερουλάνου 2, στο ισόγειο και στον 1ο όροφο.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, μετά από έρευνα και αξιολόγηση υποψήφιων συνεργασιών που ανήκουν στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο του Νομού Ηρακλείου, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον κύριο Αντώνη Γωνιανάκη, ο οποίος έχει διατελέσει γενικός διευθυντής σε μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, και την πολύ αξιόλογη και έμπειρη Φιλόλογο, κυρία Θάνια Λιναρδάκη, στην οποία εμπιστευόμαστε τη Διεύθυνση Σπουδών του νέου μας φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

Η κυρία Λιναρδάκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και της Έκθεσης.

Έχει διατελέσει διευθύντρια κεντρικού φροντιστηρίου στο  Ηράκλειο Κρήτης από το 1998 έως το 2020 και, για 22 χρόνια διετέλεσε ακαδημαϊκή υπεύθυνη της Ομάδας Προσανατολισμού  Ανθρωπιστικών Σπουδών.

 Διαθέτει πιστοποιημένη μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη σχολική ψυχολογία και έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια και συνέδρια με θέμα την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητας (Δ.Ε.Π.Υ) καθώς και σε σεμινάρια διδακτικής των φιλολογικών μαθημάτων.

 Όλοι εμείς, η διοίκηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οι καθηγητές, οι διευθυντές σπουδών, τα ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη μας από όλη την Ελλάδα, της ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στην νέα της εκπαιδευτική δραστηριότητα και στα νέα της καθήκοντα!

 

 Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε μια πρόσκληση:

 Επισκεφθείτε μας, για να διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούμε να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας!

 Εμείς, θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας και να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα φροντιστηριακής υποστήριξης που σας ταιριάζει καλύτερα, παρέχοντας σας εκπαιδευτική ποιότητα και τιμές που μόνο ένας μεγάλος φροντιστηριακός όμιλος μπορεί να προσφέρει!

 Πληροφορίες και εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων μας  (με εξ’ αποστάσεως διαδικτυακά μαθήματα και με φυσική παρουσία στην τάξη):

 ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου

 www.diakrotima.gr

 Για τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ®,

     Θεόδωρος Καλαϊτζίδης                                   Αναστάσιος Σκιαδόπουλος

     Πρόεδρος Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ®                   Γενικός Διευθυντής - Διευθύνων Σύμβουλος

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2