Αθήνα Κέντρο After School - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Διαγωνισμός ΑRTEMIS 2024 - Δώρο iPhone 15!     Περισσότερα
Toggle Bar


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Αθήνα Κέντρο
Hello kids - After School

 

Χαριλάου Τρικούπη 6 - 10, Εμπορικό Κέντρο ATRIUM
Ταχ. Κώδικας 10679
Τηλέφωνο: 2106828809
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Hello kids - After School

Δημιουργικό Εργαστήρι & Βιβλιοπωλείο – Σχολική Μελέτη & Εμπλουτισμός Γνώσεων

 

Το εργαστήριο μας!

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του εργαστηρίου μας, γνωρίζαμε πως πρωταρχικό μας μέλημα πρέπει να είναι η προσφορά στα παιδιά, της δυνατότητας να γνωρίσουν τη δημιουργική πλευρά της προσωπικότητάς τους. Διανύοντας ήδη το δέκατο πέμπτο έτος της συνεχούς παρουσίας μας είμαστε υπερήφανοι που εισαγάγαμε στην ελληνική πραγματικότητα την έννοια της δημιουργικότητας στον τομέα της παιδικής ψυχαγωγίας. Τοποθετώντας τα ίδια τα παιδιά στη θέση του καλλιτέχνη κατορθώσαμε να επιφέρουμε μια άνευ προηγουμένου επανάσταση στον χώρο του παιδιού. Από το 2013, το εργαστήριό μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Atrium, όπου και διεξάγεται το σύνολο των δραστηριοτήτων μας. Το hello kids φιλοξενεί σε καθημερινή βάση σχολικές επισκέψεις και χάρη στα ειδικά διαμορφωμένα σχολικά μας προγράμματα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον μαγευτικό κόσμο της τέχνης και των κατασκευών. Παράλληλα, κάθε Σάββατο διεξάγονται τα καθιερωμένα μας πλέον εργαστήρια για παιδιά με διαφορετικές θεματικές ενότητες ανά εβδομάδα. Τα σεμινάρια ενηλίκων, η δημιουργική απασχόληση, οι βιβλιοπαρουσιάσεις (μιας και είμαστε αδελφάκι των εκδόσεων ΕΝ ΠΛΩ), τα θεατροπαιδαγωγικά εργαστήρια, η μουσικοκινητική αγωγή, οι εποχικές εκδηλώσεις που υλοποιούμε (the christmas factory, summer camp κλπ), συμπληρώνουν την πλούσια γκάμα των δραστηριοτήτων μας! Πλέον, καθημερινά, στους δημιουργικούς μας χώρους στο κέντρο της Αθήνας, το hello kids σε συνεργασία με τα κέντρα μελέτης AFTER SCHOOL, προσφέρει υπηρεσίες σχολικής μελέτης για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, προετοιμασία για τα πρότυπα σχολεία, για τους μαθητικούς διαγωνισμούς και για τις υποτροφίες των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων!

 

Το κατάστημα μας!

Το παιδικό βιβλιοπωλείο hello kids από το 2013 αποτελεί την ιδανική επιλογή για αγορά όχι μόνο εκλεκτών παιδικών βιβλίων αλλά και παιδικών παιχνιδιών και κατασκευαστικών ειδών στην καρδιά της Αθήνας. Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να συνεργαζόμαστε με τις πλέον διακεκριμένες εταιρείες παιχνιδιού από όλον τον κόσμο, προσφέροντας την ευκαιρία στους πελάτες μας να επιλέξουν μεταξύ προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Με κριτήριο τον παιδαγωγικό χαρακτήρα αλλά και την πηγαία ανάγκη για ψυχαγωγία, τα παιχνίδια μας συντελούν στην επιτυχή διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Βασιζόμενοι, τέλος, στην πολυετή μας πείρα στον τομέα των κατασκευών διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη ποικιλία από υλικά κατασκευών τα οποία, άλλωστε, αποτελούν απαραίτητο σύμμαχο στις δημιουργικές μας αναζητήσεις. Το κατάστημά μας προσκαλεί όλους όσους αναζητούν την υψηλή ποιότητα σε συνάρτηση με την ευγενική εξυπηρέτηση, να ανακαλύψουν την μαγεία του hello kids. 

http://hellokids.gr